Anasayfa / Mimari Tasarımlar / Hollanda’da Ufak Bir Çağdaş Arka Bahçe Fotoğraf Stüdyosu
Hollanda'da Ufak Bir Çağdaş Arka Bahçe Fotoğraf Stüdyosu
Hollanda'da Ufak Bir Çağdaş Arka Bahçe Fotoğraf Stüdyosu

Hollanda’da Ufak Bir Çağdaş Arka Bahçe Fotoğraf Stüdyosu

Bahçenizde bir kulübe veya değişik bahçe yapıları için ek bir alanınız var mı? Başka şeyleri özel olarak yapabileceğiniz bir yer olması hoş olurdu – kimse sizi rahatsız etmeden. Bu sebeple bazı insanların yazı yazabilecekleri, boyayabilecekleri, el işleri yapabilecekleri ve kimilerinin de kendi barakaları vardır. Ancak bir kulübe tasarımına sahip bir şey hayal ederseniz, zati çağdaş ve modern hangar tasarımları olduğunun farkında olmayabilirsiniz. Evet bu doğru! Çağdaş bahçe kulübeleri bu günlerde bir trend. Çağdaş tasarımının yanı gizeme, bu hangarlar işleve odaklanır ve çoğu minimalist bir görünüme sahiptir. Bu sayede form ve üslubundan çok sahibinin kullanımını önemsenir. Çağdaş bir kulübe görmek ister misiniz? Alt kaydırın ve Open Kaart tarafından planlanan bir arka bahçe boyama stüdyosu göreceksiniz. Proje Hollanda, Woerden’de bulunuyor ve bir fotoğraf stüdyosu olarak işlevini yerine getiriyor. Bir göz atın: Yer: Woerden, Hollanda Tasarımcı: Sarih Kaart Stil: Çağdaş Mekan Cinsi: Shed Eşsiz özellik: Bu çağdaş kulübe hoş bir minimalist mimariye ve işlevsel bir iç mekana sahiptir. Eş Konut: Londra’da Sakin Bir Ahşap Yazarın Kulübesi 1-backyard-art-studio.jpg Arka bahçede, tasarımcıların, sahibinin lüzumlarına uyacak biçimde yine planladığı çirkin bir kulübe var.Açık Kaart Göreöğrenirsiniz Burada sürgülü sırça kapı kullanılan kulübenin cephesi. Bu, yerden tasarruf etmeye takviyeci olabileceğinden kapı için iyi bir tercihtir. Arka bahçe boyama stüdyosu Kulübe, ahşap ve duvarın bir kombinasyonunu kullandı. Ayrıca, alanı görsel olarak daha büyük göstermek için ehemmiyetli olan pencereler ve sürgülü kapılar için sırça kullandı. Kapılar ve pencereler, kulübeye natürel ışığın girmesine izin verdi. Arka bahçe boyama stüdyosu dış cephe Proje için hudutlu bir bütçe olmasına karşın, gerçekten hoş çıktı. Paradan tasarruf etmek için yarım taş duvarcılık korunmuştur. Arka bahçede boyama stüdyosu yemek Ana evin mutfağının hemen dışında yer almaktadır. Ayrıca, aralarında misafirleri eğlendirmek için hoş bir yer olan bir sarih hava yemek alanı olduğuna dikkat edin.Arka bahçe boyama stüdyosu iç mekanı Yeni sanat stüdyosunun içi, LED ışıklı multipleks plakalar ve tablolar için raylarla bitirildi. Tabanı ısıtmalıdır ve stüdyo tamamen elektrik ve enerji tasarrufludur. Arka bahçe boyama stüdyosu çatısı Sahipler, mimarların yaptığı mevcut barakayı yenilemek ve üstüne inşa etmek istedi. Kulübenin bir anımsatıcısı olarak orijinal yan duvarları vazgeçmek istiyorlar. Ancak çatı sızdırdığı için değiştirildi. Open Kaart’a göre, kulübe yeniledikleri evin bir parçası. İlk başta, ufak bir çatıya sahip olduğu için çok az ihtimal sundu. Bununla beraber, hafif ahşap bir hacim vermek için çatıyı ve cephelerden birini değiştirdiler. Baraka, sadece bir depolama alanı yerine, aile işinin ehemmiyetli bir parçası haline geldi. Evin bahçesinde fotoğraf atölyelerinin yapıldığı bir yer haline geldi. Bu projeyle alakalı harika olan şey, ailenin onu bitirmek için beraber çalışması.Ufak alana karşın bir çatı katı da ilave ettiler. Çok hoş, değil mi?

Hakkında admin